Statistieken en betekenis van de naam van Saka


Gebruik: 17% als voornaam, 83% als achternaam.
De voornaam Saka werd 317 keer gevonden in 25 verschillende landen.
De achternaam Saka wordt minstens 1527 keer gebruikt in ten minste 44 landen.
De oorsprong van deze naam is African.
Het geslacht van de voornaam Saka is 100% vrouwelijk en 0% mannelijk.
Chinese: 萨卡 (pinyin: Sà kǎ)




      Surname Saka
Gegeven namen
Esther Saka (5)
Abdul Saka (5)
Aminat Saka (4)
Darko Saka (3)
Edward Saka (3)
Ismail Saka (3)
Olukemi Saka (3)
Mehmet Saka (3)
Bharti Saka (2)
Cynthia Saka (2)
Olusola Saka (2)
Jahide Saka (2)
James Saka (2)
Halil Saka (2)
Patricia Saka (2)
Kamel Saka (2)
Mariam Saka (2)
David Saka (2)
Claudio Saka (2)
Nezahat Saka (2)
Rachel Saka (2)
Recep Saka (2)
Alberto Saka (2)
Mustafa Saka (2)
Ebenezer Saka (2)
Kabat Saka (2)
Ivica Saka (2)
Ufuk Saka (2)
Florence Saka (2)
Adeboye Saka (2)
Huseyin Saka (2)
Olufunsho Saka (2)
Jonathan Saka (2)
Hamed Saka (2)
Yusuf Saka (2)
Muheedeen Saka (2)
Abayomi Saka (2)
Amardeep Saka (2)
Semra Saka (2)
Ali Saka (2)
Saffet Saka (2)
Hafeez Saka (2)
Osman Saka (1)
Hamit Saka (1)
Erkan Saka (1)
Emine Saka (1)
Hayri Saka (1)
Ismet Saka (1)
Kemal Saka (1)
Muzaffer Saka (1)
Miyeser Saka (1)
Inge Saka (1)
Ilknur Saka (1)
Hamza Saka (1)
Hasan Saka (1)
Cem Saka (1)
Ilhan Saka (1)
Necla Saka (1)
Orhan Saka (1)
Alpaslan Saka (1)
Seher Saka (1)
Anago Saka (1)
Arif Saka (1)
Beatrice Saka (1)
Rabiye Saka (1)
Zfer Saka (1)
Suna Saka (1)
Sinan Saka (1)
Sylvie Saka (1)
Temel Saka (1)
Thomas Saka (1)
Nuran Saka (1)
Johana Saka (1)
Abdulla Saka (1)
Tove Saka (1)
Abdullah Saka (1)
Adam Saka (1)
Aydin Saka (1)
Sedat Saka (1)
Folorunso Saka (1)
Ibrahim Saka (1)
Ndosalafu Saka (1)
Hueseyin Saka (1)
Hulya Saka (1)
Leonie Saka (1)
Celal Saka (1)
Jameel Saka (1)
Drenka Saka (1)
Dragutin Saka (1)
Ivan Saka (1)
Josip Saka (1)
Ljudevit Saka (1)
Kata Saka (1)
Danijela Saka (1)
Ankica Saka (1)
Nurettin Saka (1)
Emel Saka (1)
Andreja Saka (1)
Andrija Saka (1)
Anka Saka (1)
Marija Saka (1)
Marijan Saka (1)
Juris Saka (1)
Laila Saka (1)
Rashel Saka (1)
Lolita Saka (1)
Lyudmila Saka (1)
Teresa Saka (1)
Zeljka Saka (1)
Stanko Saka (1)
Petar Saka (1)
Mirko Saka (1)
Rudolf Saka (1)
Sanja Saka (1)
Sasa Saka (1)
Francine Saka (1)
Kurmanyaz Saka (1)
Behsat Saka (1)
Zeki Saka (1)
Eyup Saka (1)
Pinar Saka (1)
Adil Saka (1)
Selma Saka (1)
Taner Saka (1)
Suzan Saka (1)
Selim Saka (1)
Safiye Saka (1)
Senan Saka (1)
Serif Saka (1)
Sunay Saka (1)
Alara Saka (1)
Daniel Saka (1)
Roonak Saka (1)
Kameran Saka (1)
Katy Saka (1)
Sara Saka (1)
Elif Saka (1)
Fadya Saka (1)
Dlzar Saka (1)
Ingrid Saka (1)
Devran Saka (1)
Kutbettin Saka (1)
Turgut Saka (1)
Shadia Saka (1)
Remzi Saka (1)
Sevinc Saka (1)
Irene Saka (1)
Gizem Saka (1)
Jade Saka (1)
Jane Saka (1)
Joe Saka (1)
Job Saka (1)
Gbemiga Saka (1)
Funmi Saka (1)
Eniola Saka (1)
Elizabeth Saka (1)
Felix Saka (1)
Frank Saka (1)
Frederick Saka (1)
Joseph Saka (1)
Kafilat Saka (1)
Muheebat Saka (1)
Mohammed Saka (1)
Muheez Saka (1)
Mukadas Saka (1)
Murtala Saka (1)
Mcdonald Saka (1)
Maryam Saka (1)
Kipesa Saka (1)
Kehinde Saka (1)
Laide Saka (1)
Lateef Saka (1)
Latifat Saka (1)
Dupe Saka (1)
Dave Saka (1)
Adebola Saka (1)
Abosede Saka (1)
Adeniyi Saka (1)
Aderemi Saka (1)
Adotey Saka (1)
Adesumbo Saka (1)
Abiola Saka (1)
Abiodun Saka (1)
Tomokichi Saka (1)
Hiroto Saka (1)
Kwaku Saka (1)
Abeaut Saka (1)
Abimbola Saka (1)
Adoza Saka (1)
Akosua Saka (1)
Bairat Saka (1)
Ayub Saka (1)
Bamidele Saka (1)
Dami Saka (1)
Dauda Saka (1)
Ayomiku Saka (1)
Ata Saka (1)
Anzimath Saka (1)
Anthony Saka (1)
Asantha Saka (1)



Given name Saka
Familienamen
Saka Devran (4)
Saka Ayanda (3)
Saka David (2)
Saka Selimovic (2)
Saka Sarker (2)
Saka Aiyede (2)
Saka Odekunle (2)
Saka Maljicaj (2)
Saka Labaeka (2)
Saka Munioka (1)
Saka Djedje (1)
Saka Ntoya (1)
Saka Soroush (1)
Saka Diomande (1)
Saka Adechian (1)
Saka Djurdja (1)
Saka Dora (1)
Saka Ugljanin (1)
Saka Bassabi (1)
Saka Seher (1)
Saka Kipesa (1)
Saka Iskender (1)
Saka Nzimba (1)
Saka Abasi (1)
Saka Daniju (1)
Saka Demonti (1)
Saka Ebb (1)
Saka Ahern (1)
Saka Raimi (1)
Saka Awokoya (1)
Saka Boakye (1)
Saka Adegoroye (1)
Saka Issa (1)
Saka Kasumu (1)
Saka Nuhu (1)
Saka Zola (1)
Saka Ajadi (1)
Saka Mohamoud (1)
Saka Najimi (1)
Saka Olowo (1)
Saka Olalekan (1)
Saka Oladele (1)

Saka   Saka   Saka   Saka   Saka   


Saka reversed is Akas
Name contains 4 letters - 50.00% vowels and 50.00% consonants.

Anagrams: Saak Skaa Akas Aska Aaks Aksa
Misspells: Soka Ssaka Sakaa Skaa Saak



Rijmen: Dhaka Jataka Lusaka Mintaka Osaka Shaka Tripitaka saga raga vodka genre fascia

Betekenis van de naam van Saka is: From the Shaka
Deze pagina is bezocht uit de volgende landen: Malaysia United States Germany Turkey France United Kingdom Canada Sweden Nigeria Netherlands Bosnia and Herzegovina Europe Belgium Algeria Croatia India Denmark Indonesia Ireland Brazil Thailand Switzerland Lithuania Saudi Arabia Sudan Romania Bulgaria Satellite Provider Australia Serbia United Arab Emirates


Domeinen
Saka.com - REGISTERED
Saka.net - REGISTERED
Saka.co.uk - REGISTERED
Saka.de - REGISTERED


Beroemde mensen: Hasan Saka, Kosi Saka, Osamu Saka, Brenna Katheleen Sakas, Taihei Saka

schrijvers: Eric Sakas, H. Saka, Sakae Maeda, Saka Acquaye, M. Saka, Michiko Sakae, Tuna Saka, Sakae Takeda, Pierre Saka, Sakae Ueda, K Sakae, Sakae Kimoto, Masumi Saka, Georgios Sakas, Paul Saka, Esuno Sakae, Sakae Esuno, Ayse Saka, Keisuke Saka

Boeken: "Dictionary of Khotan Saka"

Meest recent gezochte namen: Shragie Mendrick Grubska Natilla Mohring Paleta Zulczyk Khitri Lunasco Byboth
Meest gezochte namen: Suchocki Dragos Davide Vitelaru Ali Martin Search Mudda Cavalaro Sporn
Random: Rodna Maurovits Cervieri Felippa Peressotti Upperman Domeneque Sztuk Umichael Selznick

Weet u meer over de betekenis
of de oorsprong van deze naam?
Laat een reactie achter...