Statistieken en betekenis van de naam van Anu


Gebruik: 86% als voornaam, 14% als achternaam.
De voornaam Anu werd 7418 keer gevonden in 37 verschillende landen.
De achternaam Anu wordt minstens 1143 keer gebruikt in ten minste 25 landen.
De oorsprong van deze naam is Hindu.
Het geslacht van de voornaam Anu is 81% vrouwelijk en 19% mannelijk.
Chinese: 阿努 (pinyin: ā nǔ)




      Surname Anu
Gegeven namen
Joseph Anu (3)
Paul Anu (2)
Anu Anu (2)
Sharma Anu (2)
Franke Anu (2)
Olysola Anu (1)
Zahharova Anu (1)
Oluwasola Anu (1)
Nurmela Anu (1)
Mizanur Anu (1)
Nicemol Anu (1)
Pattasseril Anu (1)
Policarpo Anu (1)
Tofik Anu (1)
Anfaita Anu (1)
Thomas Anu (1)
Michel Anu (1)
Rajagopal Anu (1)
Khan Anu (1)
Mable Anu (1)
Bala Anu (1)
Dutta Anu (1)
Funmilayo Anu (1)
Anwara Anu (1)
Anurag Anu (1)
Abosede Anu (1)
Andrew Anu (1)
Jacob Anu (1)
James Anu (1)
Koneshwaran Anu (1)
Abijith Anu (1)
Koneseshwaran Anu (1)
Jyoti Anu (1)
Jane Anu (1)
Jose Anu (1)
Mbakem Anu (1)



Given name Anu
Familienamen
Anu Sharma (9)
Anu George (6)
Anu Shrestha (5)
Anu Baby (4)
Anu Varghese (4)
Anu Jain (4)
Anu Mathew (4)
Anu Rai (4)
Anu Miah (3)
Anu Ghai (3)
Anu Narroya (3)
Anu Subash (3)
Anu Bhandari (3)
Anu Thapa (3)
Anu Shaji (3)
Anu Dhillon (3)
Anu Kumar (3)
Anu Axelsson (3)
Anu Verma (3)
Anu Jaokar (3)
Anu Bhatnagar (3)
Anu Koithara (3)
Anu Skariah (3)
Anu Ravirajan (3)
Anu Radha (3)
Anu Prabhakar (3)
Anu Neuvonen (2)
Anu Tarro (2)
Anu Igbanoi (2)
Anu Pall (2)
Anu Johnsson (2)
Anu Warikoo (2)
Anu Linde (2)
Anu Thampi (2)
Anu Juurikka (2)
Anu Jaik (2)
Anu Mahesh (2)
Anu Henriksson (2)
Anu Manthri (2)
Anu Kainulainen (2)
Anu Kurian (2)
Anu Chinnan (2)
Anu Soni (2)
Anu Cherian (2)
Anu Diogo (2)
Anu Tiwana (2)
Anu Leinonen (2)
Anu Sirpal (2)
Anu Lakkala (2)
Anu Kyngas (2)
Anu Daniel (2)
Anu Makela (2)
Anu Uttam (2)
Anu Komolafe (2)
Anu Kogbodoku (2)
Anu Vedi (2)
Anu Morar (2)
Anu Jarvinen (2)
Anu Prasad (2)
Anu Laitila (2)
Anu Fredrikson (2)
Anu Lennon (2)
Anu Jyoti (2)
Anu Kahai (2)
Anu Kapoor (2)
Anu Khadka (2)
Anu Rampal (2)
Anu Khosla (2)
Anu Joseph (2)
Anu Jaakkola (2)
Anu Ipe (2)
Anu Vainio (2)
Anu Nuottajarvi (2)
Anu Kuusisto (2)
Anu Ujjal (2)
Anu Gallacher (2)
Anu Liisanantti (2)
Anu Enok (2)
Anu Vadhera (2)
Anu Kansal (2)
Anu Rehan (2)
Anu Ojasalu (2)
Anu Handa (2)
Anu Gupta (2)
Anu Vaman (2)
Anu Kumari (2)
Anu Rasanen (2)
Anu Philips (2)
Anu Pankakoski (2)
Anu Agarwal (2)
Anu Afolayan (2)
Anu Siemiontkowski (2)
Anu Ajith (2)
Anu Ojala (2)
Anu Bajaj (2)
Anu Akinfolarin (2)
Anu Anu (2)
Anu Ohrling (2)
Anu Parti (2)
Anu Abraham (2)
Anu Rajasekaran (2)
Anu Lima (2)
Anu Jindal (2)
Anu Widstrom (2)
Anu Bhalla (2)
Anu Benny (2)
Anu Kashyap (2)
Anu Paul (2)
Anu Nakra (2)
Anu Thomas (2)
Anu Bala (2)
Anu Ladeji (2)
Anu Lipponen (2)
Anu Paavola (2)
Anu Pelkonen (2)
Anu Balu (2)
Anu Bhardwaj (2)
Anu Murali (2)
Anu Muthreja (2)
Anu Virk (1)
Anu Vinod (1)
Anu Ramanathan (1)
Anu Vuorinen (1)
Anu Vilkman (1)
Anu Rana (1)
Anu Ranu (1)
Anu Somy (1)
Anu Vermani (1)
Anu Rattan (1)
Anu Vashisht (1)
Anu Vasa (1)
Anu Shelar (1)
Anu Rathod (1)
Anu Rajpoot (1)
Anu Ogundipe (1)
Anu Sherwen (1)
Anu Vidyarthi (1)
Anu Warrier (1)
Anu Singla (1)
Anu Sihota (1)
Anu Varma (1)
Anu Chhabra (1)
Anu Poumodjib (1)
Anu Poysko (1)
Anu Kokko (1)
Anu Moodgal (1)
Anu Debes (1)
Anu Bold (1)
Anu Karthikeyan (1)
Anu Udom (1)
Anu Shokunbi (1)
Anu Shinh (1)
Anu Sivaram (1)
Anu Rajan (1)
Anu Zacharia (1)
Anu Iivonen (1)
Anu Ahuja (1)
Anu Fraser (1)
Anu Rajindra (1)
Anu Vesterinen (1)
Anu Tewari (1)
Anu Aneesh (1)
Anu Santosh (1)
Anu Tervo (1)
Anu Thakur (1)
Anu Thakuri (1)
Anu Thankachan (1)
Anu Sethi (1)
Anu Sajeev (1)
Anu Sehdev (1)
Anu Anttila (1)
Anu Sarin (1)
Anu Takiar (1)
Anu Agrawal (1)
Anu Ganesh (1)
Anu Challa (1)
Anu Tamang (1)
Anu Tandon (1)
Anu Tanwar (1)
Anu Sarker (1)
Anu Sathiaseelan (1)
Anu Steven (1)
Anu Saini (1)
Anu Rehncy (1)
Anu Vadgama (1)
Anu Stefanovic (1)
Anu Khurmi (1)
Anu Regi (1)
Anu Shah (1)
Anu Subramanian (1)
Anu Varughese (1)
Anu Bhupathiraju (1)
Anu Vaidhyanathan (1)
Anu Korada (1)
Anu Sinha (1)
Anu Sadare (1)
Anu Jokela (1)
Anu Sagar (1)
Anu Thind (1)
Anu Laguda (1)

Anu   

Anu reversed is Una
Name contains 3 letters - 66.67% vowels and 33.33% consonants.

Anagrams: Aun Nua Nau Uan
Misspells: Onu Anua Aun Nau



Rijmen: ayllu atu jnto kayu

Betekenis van de naam van Anu is: a prefix, atom
Deze pagina is bezocht uit de volgende landen: United States Finland India Germany Saudi Arabia United Kingdom Philippines Malaysia Iraq Europe Algeria Australia France Sweden Canada Estonia Singapore Satellite Provider Ireland Denmark Norway Nepal Sri Lanka United Arab Emirates Egypt Poland Iran Thailand Qatar Nigeria Indonesia Panama Hong Kong Romania Oman Italy Turkey South Africa Japan Sudan Morocco Bahrain Taiwan Belgium Ukraine Austria Hungary Pakistan Anonymous Proxy Kuwait Brazil Switzerland Yemen Lithuania Mongolia Bangladesh Peru Mexico


Domeinen
Anu.com - REGISTERED
Anu.net - REGISTERED
Anu.co.uk - REGISTERED
Anu.de - REGISTERED

Old Wiki
Name: Anu
Gender: Feminine
Location: Asia
Language: Indian
Thematic: Literature
Meaning: Grace
Comments:

Beroemde mensen: Anu Malik, Anu Nieminen, Anu Hasan, Anu Prabhakar, Anu Agarwal, Anu Garg, Anu Elisa Koivisto , Anu Muhammad Anisur Rahman, Anu Aga

schrijvers: Anu Anu, Raud Anu Kotli Anu, Anu Hedman, Anu Koskivirta, Anu Mehrotra, Anu Valtonen, Anu Palmer, Anu Abdulla, Anu Pylkkñen, Anu Printsmann, Anu Kumar, Anu Piira, Anu Oza, Anu Klippi, Anu Holopainen, Anu Reinart, Anu Vanas, Anu Kapur, Anu Venkat, Anu Adegoroye

Boeken: "Christine Anu" "The ANU campus" "Anu in Bangladesh"

Meest recent gezochte namen: Jewani Peyronel Sippel Dasdores Lyszczan Farangis Shonson Goher Burja Birtel
Meest gezochte namen: Dragos Davide Vitelaru Suchocki Cavalaro Ali Mudda Taltos Search Sporn
Random: Zarzeczniak Eyeregba Iovanesc Kotarak Branby Wesierski Zobida Macmanard Kobzos Bettosi

Weet u meer over de betekenis
of de oorsprong van deze naam?
Laat een reactie achter...